petek, 17. februar 2012

Obletnica poroke

Prva voščilnica je nastala za mojega dragega ob 1. obletnici poroke. Druga voščilnica pa je bila namenjena tastu in tašči, prav tako za obletnico poroke in to že 30. Kako hitro beži čas, 2x se obrneš in preteče 30 let.





 Material in pripomočki:
- odtis Rachelle Anne Miller,
- Copic markerji,
- BoBonny papir,
- gumbek iz fimo mase,
- štanca marjetica,
- trakovi.

Lp, Nadja










nedelja, 12. februar 2012

Pirat


Voščilnica je nastala za rojstni dan svaka. Mogoče je malo otročja, ampak za nekoga, ki ima 26 let in je še sam kdaj pa kdaj otročji, ravno pravšnja. Pa da ne bo zamere tudi sama imam ravno toliko let in sem tudi včasih otročja, še posebej kadar norim s sinom. Z moškimi voščilnicami imam vedno probleme, saj ne moreš uporabiti metuljčkov, rožic, bleščic in podobnih okraskov. K sreči sem imela doma drobne škojke, ki sem jih prinesla z morja in so se podale k piratskemu Edwinu. Torej odtis je Magnolia, pobarvan s Copici. Ostalo pa je iz domače zaloge.





Lp, Nadja

Za raziskovalca


Skoraj eno leto je že od prejšne objave. To ne pomeni, da v tem času nisem nič ustvarjala, samo nekako nisem našla časa za objavo. Ta voščilnica je bila namenjena za 4. rojstni dan fantu, ki je velik ljubitelj dinozavrov. No kmalu bo praznoval že 5. rojstni dan. Obliko dinozavra  in slikco za magnetek sem našla na spletu, žal se ne spomnim več kje točno.  Vse je izrezano ročno, senčeno z Distressi, magnetek pa je pobarvan s Copic markerji.





Objubim, da v kratkem času pokažem še ostale izdelke.

lp, Nadja